Start op 01/07/2024Oriëntatie

Howie the Harp informatiebijeenkomst

Heb jij ervaringskennis in de psychiatrie, verslavingszorg of op psychosociaal gebied? Werk jij op dit moment al aan jouw herstel en wil je jouw ervaring professioneel inzetten om anderen te ondersteunen?

ma 1 jul

•••
37870centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatiehowie the harp informatiebijeenkomst40802024-07-0109:30:0012:30:00gratis,vrijwilligers,ervaringsdeskundigheid188heb jij ervaringskennis in de psychiatrie, verslavingszorg of op psychosociaal gebied? werk jij op dit moment al aan jouw herstel en wil je jouw ervaring professioneel inzetten om anderen te ondersteunen?heb jij een eigen ervaring op psychosociaal gebied, in de psychiatrie en/of verslavingszorg? en wil je van jouw kwetsbaarheid jouw kracht maken? howie the harp biedt die mogelijkheid met toegankelijke opleidingen tot ervaringsdeskundige. met elkaar zorgen we ervoor dat je weer met vertrouwen aan jouw arbeidstoekomst kunt bouwen. bij howie the harp word je onderdeel van een netwerk van mensen die net als jij hun doorleefde ervaring willen inzetten om anderen te helpen. *doel en inhoud* tijdens deze informatieve bijeenkomst kun je meer te weten komen over de eenjarige opleiding van howie the harp. behalve dat de mensen van howie de harp informatie verstrekken geven ze ook korte workshops waar je bij kunt aansluiten. *voor wie?* iedereen die wil werken aan persoonlijke groei en beroepsvaardigheden van een ervaringsdeskundige. *tijdsinvestering* 2,5 uur *studiemateriaal* n.v.t. *aantal plaatsen* er is geen beperking aan het aantal plaatsen voor deze oriëntatie. *certificaat van deelname* nee *let op* wanneer jij je opgeeft via onze website geven we jouw gegevens door aan howie the harp.015000deze oriëntatiebijeenkomst is gratis.03503opleidingen3787_1378713787_1.3739_13226_1kindermishandeling_.jpgcontents/uploads/opleidingen/3787_1.3739_13226_1kindermishandeling_.jpgimage/jpegjpg4890322000x1333landscape3739_1.3226_1kindermishandeling_.jpg2024-06-07 09:22:32paulaeditor141.224.230.61mozilla/5.0 (macintosh; intel mac os x 10_15_7) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/125.0.0.0 safari/537.36image/jpeg3787_13739_13226_1kindermishandeling_https://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3787_1.3739_13226_1kindermishandeling_.jpg20001333kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 01/07/2024ma 1 julmaandag 1 juli 2024 (week 27)
Start op 12/09/2024Oriëntatie

Informatiebijeenkomst Praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team

Is de Praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team iets voor je? Ontdek het tijdens deze informatiebijeenkomst.

do 12 sep

•••
36650centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatieinformatiebijeenkomst praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team14402024-09-1210:00:0012:00:00gratis,vrijwilligers,iedereen,ervaringsdeskundigheid1is de praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team iets voor je? ontdek het tijdens deze informatiebijeenkomst.h3. (een buurtteam of ouder- en kindteam) tijdens deze informatiebijeenkomst kun je erachter komen of de 'praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team' echt iets voor je is. dat team kan bijvoorbeeld zijn in een buurtteam of een ouder- en kindteam. *doel en inhoud* je ontvangt informatie over de voorwaarden voor de opleiding, over het programma en over de kosten. daarnaast is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen vragen. ben je ervan overtuigd dat je de praktijkopleiding wilt gaan volgen, dan kun je jezelf na de informatiebijeenkomst opgeven. *voor wie?* voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is de 'praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team' te volgen en daar meer over wil weten. *tijdsinvestering* 1,5 uur *studiemateriaal* n.v.t. *aantal plaatsen* de bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers. *certificaat van deelname* nee *meer informatie over de praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in teams* kijk "hier":https://sites.google.com/d/1goejvnhsvnkuem-05spgy7wqr4lrweqw/p/1tdv2bqriea5vblb9al7zrqhdu93cpk_v/edit voor meer informatie over de opleiding.01500deelname aan deze oriëntatie is gratis.33384opleidingen3665_1366513665_1.po-team.pngcontents/uploads/opleidingen/3665_1.po-team.pngimage/pngpng36728412126x1414landscapepo-team.png2024-01-30 09:09:17paulaeditor62.45.104.166mozilla/5.0 (macintosh; intel mac os x 10_15_7) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/121.0.0.0 safari/537.36image/png3665_1po-teamhttps://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3665_1.po-team.png21261414kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 12/09/2024do 12 sepdonderdag 12 september 2024 (week 37)
Start op 19/09/2024Oriëntatie

Informatiebijeenkomst Praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team

Is de Praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team iets voor je? Ontdek het tijdens deze informatiebijeenkomst.

do 19 sep

•••
36660centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatieinformatiebijeenkomst praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team14402024-09-1910:00:0012:00:00gratis,vrijwilligers,iedereen,ervaringsdeskundigheid1is de praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team iets voor je? ontdek het tijdens deze informatiebijeenkomst.h3. (een buurtteam of ouder- en kindteam) tijdens deze informatiebijeenkomst kun je erachter komen of de 'praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team' echt iets voor je is. dat team kan bijvoorbeeld zijn in een buurtteam of een ouder- en kindteam. *doel en inhoud* je ontvangt informatie over de voorwaarden voor de opleiding, over het programma en over de kosten. daarnaast is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen vragen. ben je ervan overtuigd dat je de praktijkopleiding wilt gaan volgen, dan kun je jezelf na de informatiebijeenkomst opgeven. *voor wie?* voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is de 'praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team' te volgen en daar meer over wil weten. *tijdsinvestering* 1,5 uur *studiemateriaal* n.v.t. *aantal plaatsen* de bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers. *certificaat van deelname* nee *meer informatie over de praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in teams* kijk "hier":https://sites.google.com/d/1goejvnhsvnkuem-05spgy7wqr4lrweqw/p/1tdv2bqriea5vblb9al7zrqhdu93cpk_v/edit voor meer informatie over de opleiding.01500deelname aan deze oriëntatie is gratis.03385opleidingen3666_1366613666_1.po-team.pngcontents/uploads/opleidingen/3666_1.po-team.pngimage/pngpng36728412126x1414landscapepo-team.png2024-01-30 10:02:17paulaeditor62.45.104.166mozilla/5.0 (macintosh; intel mac os x 10_15_7) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/121.0.0.0 safari/537.36image/png3666_1po-teamhttps://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3666_1.po-team.png21261414kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 19/09/2024do 19 sepdonderdag 19 september 2024 (week 38)
Start op 26/09/2024Oriëntatie

Informatiebijeenkomst Praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team

Is de Praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team iets voor je? Ontdek het tijdens deze informatiebijeenkomst.

do 26 sep

•••
36670centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatieinformatiebijeenkomst praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team144,8002024-09-2610:00:0012:00:00gratis,vrijwilligers,iedereen,ervaringsdeskundigheid1is de praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team iets voor je? ontdek het tijdens deze informatiebijeenkomst.h3. (een buurtteam of ouder- en kindteam) tijdens deze informatiebijeenkomst kun je erachter komen of de 'praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team' echt iets voor je is. dat team kan bijvoorbeeld zijn in een buurtteam of een ouder- en kindteam. *doel en inhoud* je ontvangt informatie over de voorwaarden voor de opleiding, over het programma en over de kosten. daarnaast is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen vragen. ben je ervan overtuigd dat je de praktijkopleiding wilt gaan volgen, dan kun je jezelf na de informatiebijeenkomst opgeven. *voor wie?* voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is de 'praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in een team' te volgen en daar meer over wil weten. *tijdsinvestering* 1,5 uur *studiemateriaal* n.v.t. *aantal plaatsen* de bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 15 deelnemers. *certificaat van deelname* nee *meer informatie over de praktijkopleiding ervaringsdeskundigheid in teams* kijk "hier":https://sites.google.com/d/1goejvnhsvnkuem-05spgy7wqr4lrweqw/p/1tdv2bqriea5vblb9al7zrqhdu93cpk_v/edit voor meer informatie over de opleiding.01500deelname aan deze oriëntatie is gratis.03386opleidingen3667_1366713667_1.po-team.pngcontents/uploads/opleidingen/3667_1.po-team.pngimage/pngpng36728412126x1414landscapepo-team.png2024-01-30 10:02:57paulaeditor62.45.104.166mozilla/5.0 (macintosh; intel mac os x 10_15_7) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/121.0.0.0 safari/537.36image/png3667_1po-teamhttps://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3667_1.po-team.png21261414kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 26/09/2024do 26 sepdonderdag 26 september 2024 (week 39)
Start op 23/10/2024Oriëntatie

Je eerste stap naar vrijwilligerswerk

Een workshop die jou helpt om de eerste stap te zetten naar vrijwilligerswerk.

wo 23 okt, wo 30 okt & wo 6 nov

•••
37160centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatieje eerste stap naar vrijwilligerswerk67,32102024-10-2314:00:0017:00:002024-10-3014:00:0017:00:002024-11-0614:00:0017:00:00gratis,vrijwilligers,iedereen,ervaringsdeskundigheid1een workshop die jou helpt om de eerste stap te zetten naar vrijwilligerswerk.deze workshop is gericht op het ontdekken van je kwaliteiten en het zoeken naar mogelijkheden om de stap te zetten in de wereld van vrijwilligerswerk. het is is een workshop speciaal ontwikkeld voor mensen die op zoek willen naar hun talenten en hoe ze dat in kunnen zetten in vrijwilligerswerk. *doel en inhoud* met deze workshop onderzoek je wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je die zou kunnen inzetten. de onderwerpen die aan bod komen zijn: * meer zicht krijgen op eigen kwaliteiten * communicatieve vaardigheden die je al hebt en die belangrijk zijn in vrijwilligerswerk * hanteren van afstand en nabijheid * herkennen en aangeven van je grenzen * ontdekken wat je mogelijkheden zijn in vrijwilligerswerk * plan maken om eerste stappen te zetten mogelijk met hulp van anderen. *voor wie?* deze workshop is voor mensen die een stap verder willen zetten richting vrijwilligerswerk; voor diegenen die meer willen weten over vrijwilligerswerk en hun eigen talenten. *tijdsinvestering* 3 bijeenkomsten van 3 uur *studiemateriaal* niet van toepassing *aantal deelnemers* de workshop biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. *certificaat van deelname* ja *bijzonderheden* wij verzorgen de thee en koffie en kijken uit op rustige en mooie binnentuin midden in amsterdam.* reflecteren op talenten en kwaliteiten * formuleren persoonlijk ontwikkelplan * inzicht in mogelijkheden voor inzetten van de eigen talenten in vrijwilligerswerk * inzicht in motivatie voor vrijwilligerswerk * actief toepassen van communicatieve vaardigheden om vrijwilligerswerk te vinden.01218000deze workshop is voor cursisten kosteloos te volgen.deze workshop is voor cursisten kosteloos te volgen.03426opleidingen3716_1371613716_1.3122_1orientatie_vrijwilligerswerk-jouw-droombaan.jpgcontents/uploads/opleidingen/3716_1.3122_1orientatie_vrijwilligerswerk-jouw-droombaan.jpgimage/jpegjpg9455592000x1333landscape3122_1.orientatie_vrijwilligerswerk-jouw-droombaan.jpg2024-05-07 03:46:40saskiaeditor45.83.234.200mozilla/5.0 (windows nt 10.0; win64; x64) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/124.0.0.0 safari/537.36image/jpeg3716_13122_1orientatie_vrijwilligerswerk-jouw-droombaanhttps://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3716_1.3122_1orientatie_vrijwilligerswerk-jouw-droombaan.jpg20001333kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 23/10/2024wo 23 oktwo 30 oktwo 6 novwoensdag 23 oktober 2024 (week 43)woensdag 30 oktober 2024 (week 44)woensdag 6 november 2024 (week 45)
Start op 04/11/2024Oriëntatie

Informatiebijeenkomst TOED opleiding

Is de TOED opleiding tot ervaringsdeskundige iets voor je? Ontdek het tijdens deze informatie bijeenkomst.

ma 4 nov

•••
36880centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatieinformatiebijeenkomst toed opleiding10202024-11-0410:00:0011:00:00gratis,vrijwilligers,iedereen,ervaringsdeskundigheid1is de toed opleiding tot ervaringsdeskundige iets voor je? ontdek het tijdens deze informatie bijeenkomst.tijdens deze informatiebijeenkomst kun je erachter komen of de toed (training opleiding ervarings deskundigheid) tot ervaringsdeskundige echt iets voor je is. *doel en inhoud* je ontvangt informatie over de voorwaarden voor de opleiding, over het programma en over de kosten. een student en een docent vertellen over de toed opleiding. daarnaast is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen vragen. ben je ervan overtuigd dat je de opleiding wilt gaan volgen, dan kun je jezelf na de informatiebijeenkomst opgeven. *voor wie?* deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is om de toed opleiding tot ervaringsdeskundige te volgen. *tijdsinvestering* 1 uur *studiemateriaal* n.v.t. *aantal plaatsen* de bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. *certificaat van deelname* nee *meer informatie* kijk "hier":https://sites.google.com/view/praktijkopleidingen/home?pli=1 voor meer informatie over de toed opleiding.016600deze informatiebijeenkomst is gratis.deze informatiebijeenkomst is gratis.13404opleidingen3688_1368813688_1.orientatie_toed_zwaluw_roze_oranje.jpgcontents/uploads/opleidingen/3688_1.orientatie_toed_zwaluw_roze_oranje.jpgimage/jpegjpg133619720x486landscapeorientatie_toed_zwaluw_roze_oranje.jpg2024-06-13 17:18:23paulaeditor141.224.230.61mozilla/5.0 (macintosh; intel mac os x 10_15_7) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/125.0.0.0 safari/537.36image/jpeg3688_1orientatie_toed_zwaluw_roze_oranjehttps://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3688_1.orientatie_toed_zwaluw_roze_oranje.jpg720486kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 04/11/2024ma 4 novmaandag 4 november 2024 (week 45)
Start op 04/11/2024Oriëntatie

Informatiebijeenkomst GEO opleiding

Is de GEO opleiding tot ervaringsdeskundige iets voor jou? Ontdek het tijdens deze informatie bijeenkomst.

ma 4 nov

•••
36890centrum,nieuwwest,zuid,vwa1oriëntatieinformatiebijeenkomst geo opleiding10202024-11-0411:00:0012:00:00beroepskrachten,gratis,ervaringsdeskundigheid1is de geo opleiding tot ervaringsdeskundige iets voor jou? ontdek het tijdens deze informatie bijeenkomst.tijdens deze informatiebijeenkomst kun je erachter komen of de geo (ggz ervaringsagoog opleiding) iets voor je is. *doel en inhoud* je ontvangt informatie over de voorwaarden voor de opleiding, over het programma en over de kosten. een student en een docent vertellen over de geo opleiding. daarnaast is er natuurlijk gelegenheid tot het stellen vragen. ben je ervan overtuigd dat je de opleiding wilt gaan volgen, dan kun je jezelf na de informatiebijeenkomst opgeven. *voor wie?* deze bijeenkomst is toegankelijk voor iedereen die mogelijk geïnteresseerd is om de geo opleiding te volgen. *tijdsinvestering* 1 uur *studiemateriaal* n.v.t. *aantal plaatsen* de bijeenkomst biedt plaats aan maximaal 12 deelnemers. *certificaat van deelname* nee *meer informatie* kijk "hier":https://www.igpb.nl/trainingen/geo/ voor meer informatie over de geo opleiding.012600deze informatiebijeenkomst is gratis.deze informatiebijeenkomst is gratis.03405opleidingen3689_1368913689_1.orientatie_geo_zwaluwen_groen_blauw.jpgcontents/uploads/opleidingen/3689_1.orientatie_geo_zwaluwen_groen_blauw.jpgimage/jpegjpg135278720x486landscapeorientatie_geo_zwaluwen_groen_blauw.jpg2024-06-13 17:15:45paulaeditor141.224.230.61mozilla/5.0 (macintosh; intel mac os x 10_15_7) applewebkit/537.36 (khtml, like gecko) chrome/125.0.0.0 safari/537.36image/jpeg3689_1orientatie_geo_zwaluwen_groen_blauwhttps://zuid.kennismarkt.amsterdam/uploads/opleidingen/3689_1.orientatie_geo_zwaluwen_groen_blauw.jpg720486kennismarkt centrumkennismarkt nieuw-westvrijwilligers academieupcomingstart op 04/11/2024ma 4 novmaandag 4 november 2024 (week 45)
Site by Alsjeblaft!